Home > Bezorgen

Bezorgen

Vanaf €300 excl. B.T.W. leveren wij franco aan huis binnen Nederland. Voor België is dit €750 excl. B.T.W.
We streven naar een levertijd van 1 á 2 werkdagen voor alles wat uit voorraad leverbaar is. Zodra er een langere levertijd op een bestelling zit, proberen wij dit altijd zo snel mogelijk te updaten. Voor kleinere bestellingen rekenen wij €7 excl. B.T.W. bezorgkosten. Let op: voor lengte vracht kan dit afwijken. Dit wordt altijd aangegeven bij de aanvraag.

We verzenden uw bestelling altijd met een Track & Tracé code. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere vervoerders, maar losse colli’s worden automatisch verstuurd met DPD.

Controleer ook uw spambox! Als er niemand aanwezig is om het pakket aan te nemen zal DPD in de dagen daarna nogmaals een poging doen de bestelling af te leveren. Na twee mislukte pogingen zal het pakket naar een afhaalpunt worden gebracht, waar u vervolgens het pakket kunt afhalen. Mocht het ook hier blijven liggen, dan komt het automatisch retour naar ons.

Let op: Wij leveren uitsluitend aan de vakhandel. Wij versturen bestellingen alleen rechtstreeks op aanvraag vanuit onze klant. Als consument kunt u niet bij ons bestellen.

Nieuws

Shakespeare Marine lanceert nieuwe vinvormige VHF antenne: DORSAL

5912-Dorsal Shakespeare heeft een nieuwe compacte VHF-antenne genaamd 5912-Dorsal. De antenne is speciaal ontworpen voor effectiviteit op korte afstanden voor boten tot 15 meter. Het unieke vin design voorkomt dat er kans is dat de antenne kan blijven haken. De kunststof ABS-behuizing zorgt voor een langere levensduur, vooral in ruwe omgevingen. Compacte VHF Antenne Geschikt…

Victron Orion-TR Smart

Victron Orion-TR Smart bekijk ze hier! Isolated DC-DC chargers: Regelbare uitgangsspanning: kan tevens gebruikt worden als acculader Bijvoorbeeld om een 12 volt start- of accessoire-accu in een 24V-systeem op te laden. Alle modellen zijn bestand tegen kortsluiting en kunnen parallel worden geschakeld om het uitgangsvermogen te verhogen. Een onbeperkt aantal units kan parallel worden geschakeld….