Home > Bezorgen

Bezorgen

Vanaf €300 excl. B.T.W. leveren wij franco aan huis binnen Nederland. Voor België is dit €750 excl. B.T.W.
We streven naar een levertijd van 1 á 2 werkdagen voor alles wat uit voorraad leverbaar is. Zodra er een langere levertijd op een bestelling zit, proberen wij dit altijd zo snel mogelijk te updaten. Voor kleinere bestellingen rekenen wij €7 excl. B.T.W. bezorgkosten. Let op: voor lengte vracht kan dit afwijken. Dit wordt altijd aangegeven bij de aanvraag.

We verzenden uw bestelling altijd met een Track & Tracé code. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere vervoerders, maar losse colli’s worden automatisch verstuurd met DPD.

Controleer ook uw spambox! Als er niemand aanwezig is om het pakket aan te nemen zal DPD in de dagen daarna nogmaals een poging doen de bestelling af te leveren. Na twee mislukte pogingen zal het pakket naar een afhaalpunt worden gebracht, waar u vervolgens het pakket kunt afhalen. Mocht het ook hier blijven liggen, dan komt het automatisch retour naar ons.

Let op: Wij leveren uitsluitend aan de vakhandel. Wij versturen bestellingen alleen rechtstreeks op aanvraag vanuit onze klant. Als consument kunt u niet bij ons bestellen.

Nieuws

Victron Orion XS

De Orion XS is de laatste uitgegeven DC/DC Orion battery charger van Victron. Het herdefinieert DC-DC opladen van accu naar accu. Het is een uitstekende oplossing voor gebruik in systemen met twee accu’s die worden opgeladen met een (slimme) dynamo.

Sleipner S-link introductie

Wat is S-link? S-link is een op Sleipner CAN BUS gebaseerd besturingssysteem met volledige intelligente communicatie tussen alle Sleipner producten geïnstalleerd op het schip, vergelijkbaar met een computernetwerk. Uiteraard is S-link niet nieuw. Het wordt al jaren toegepast voor o.a. de proportionele boeg-hekschroeven. Het is tegenwoordig standaard bij de gehele recente koolborsteloze serie E-Vision. Echter…

ASA Boot Electro, nieuwe distributiepartner WhisperPower

Wij zijn recent aangesteld als officiële verkooppartner van het merk WhisperPower. Vanaf heden leveren wij alle WhisperPower generatoren en toebehoren voor zowel de Nederlandse als de Belgische maritieme sector. HistorieWhisperPower BV is in 2007 ontstaan vanuit het merk Mastervolt, dat op haar beurt weer is ontstaan uit Victron Energy. WhisperPower heeft een grote dekking met…

ASA Boot Electro, nieuwe distributiepartner Molabo

MOLABO, een fabrikant met een pioniersrol op het gebied van elektrische motoren binnen de maritieme sector. Samenwerking ASA “We zijn zeer verheugd om aan te kunnen kondigen dat ASA Boot Electro een samenwerking is aangegaan als officiële distributeur voor Nederland en België. Deze samenwerking is een belangrijke stap in Europese uitbreiding voor MOLABO”. Adrian Patzak,…