Home > Bezorgen

Bezorgen

Vanaf €300 excl. B.T.W. leveren wij franco aan huis binnen Nederland. Voor België is dit €750 excl. B.T.W.
We streven naar een levertijd van 1 á 2 werkdagen voor alles wat uit voorraad leverbaar is. Zodra er een langere levertijd op een bestelling zit, proberen wij dit altijd zo snel mogelijk te updaten. Voor kleinere bestellingen rekenen wij €7 excl. B.T.W. bezorgkosten. Let op: voor lengte vracht kan dit afwijken. Dit wordt altijd aangegeven bij de aanvraag.

We verzenden uw bestelling altijd met een Track & Tracé code. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere vervoerders, maar losse colli’s worden automatisch verstuurd met DPD.

Controleer ook uw spambox! Als er niemand aanwezig is om het pakket aan te nemen zal DPD in de dagen daarna nogmaals een poging doen de bestelling af te leveren. Na twee mislukte pogingen zal het pakket naar een afhaalpunt worden gebracht, waar u vervolgens het pakket kunt afhalen. Mocht het ook hier blijven liggen, dan komt het automatisch retour naar ons.

Let op: Wij leveren uitsluitend aan de vakhandel. Wij versturen bestellingen alleen rechtstreeks op aanvraag vanuit onze klant. Als consument kunt u niet bij ons bestellen.

Nieuws

Wijzigingen in VHF-kanalen: Wat betekent dit voor u?

Vanaf 1 januari 2023 gaat het nieuwe VHF Data Exchange System (VDES) van start. Dit is een nieuw maritiem communicatiesysteem voor digitaal berichtenverkeer. Dit brengt enkele wijzigingen met zich mee. Voor de invoering van VDES worden een aantal marifoonkanalen, die nu voor analoge spraakcommunicatie worden gebruikt, gewijzigd. Vanaf 2023 zijn deze kanalen niet meer beschikbaar…

Shakespeare Marine lanceert nieuwe vinvormige VHF antenne: DORSAL

5912-Dorsal Shakespeare heeft een nieuwe compacte VHF-antenne genaamd 5912-Dorsal. De antenne is speciaal ontworpen voor effectiviteit op korte afstanden voor boten tot 15 meter. Het unieke vin design voorkomt dat er kans is dat de antenne kan blijven haken. De kunststof ABS-behuizing zorgt voor een langere levensduur, vooral in ruwe omgevingen. Compacte VHF Antenne Geschikt…