Home > Ondersteuning > Support > Helpdesk

Helpdesk

Tijdens kantooruren zorgen wij dat er minimaal 2 adviseurs aanwezig zijn om onze partners telefonisch en per email met raad en daad bij te staan. 

Zo luisteren wij naar uw uitleg over aansluit en inbouwsituaties en zorgen wij dat de juiste handleidingen en schema’s voorhanden zijn. Waarnodig geven wij advies en tips over het toepassen van de door ons geleverde producten. Is de situatie toch complexer dan hebben wij snel ruggespraak met onze leveranciers en netwerk in binnen en buitenland.

Assistentie nodig?

Formuleer dan duidelijk waar ondersteuning bij nodig is en welke producten het betreft.
Zo kunnen we het snelst en meest effectief ondersteunen.

Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 12.30
en van 13.00 tot 17.00.
Via email kunt u uw vragen eventueel aangevuld met foto’s sturen naar info@asabootelectro.nl

Bent u een particuliere booteigenaar en heeft u hulp nodig? vraag dan eerst de werf, installateur of watersportwinkel waar u uw producten heeft aangekocht of neem contact op met een ASA partner in uw buurt.

Nieuws

Victron Orion-TR Smart

Victron Orion-TR Smart bekijk ze hier! Isolated DC-DC chargers: Regelbare uitgangsspanning: kan tevens gebruikt worden als acculader Bijvoorbeeld om een 12 volt start- of accessoire-accu in een 24V-systeem op te laden. Alle modellen zijn bestand tegen kortsluiting en kunnen parallel worden geschakeld om het uitgangsvermogen te verhogen. Een onbeperkt aantal units kan parallel worden geschakeld….

MultiPlus-II GX

Omvormer/lader met interne GX De MultiPlus-II GX is een Omvormer/Lader met een ingebouwd netwerkapparaat. Deze kan verbonden worden met een zonnelader, accu’s en andere apparaten om een op het netwerk aangesloten, off-grid of externe installatie te controleren. Het kan parallel opereren voor een verhoogde stroomtoevoer of een accu opladen. De MultiPlus-II GX kan ook ingesteld…