Home > Ondersteuning > Support > Helpdesk

Helpdesk

Tijdens kantooruren zorgen wij dat er minimaal 2 adviseurs aanwezig zijn om onze partners telefonisch en per email met raad en daad bij te staan. 

Zo luisteren wij naar uw uitleg over aansluit en inbouwsituaties en zorgen wij dat de juiste handleidingen en schema’s voorhanden zijn. Waarnodig geven wij advies en tips over het toepassen van de door ons geleverde producten. Is de situatie toch complexer dan hebben wij snel ruggespraak met onze leveranciers en netwerk in binnen en buitenland.

Assistentie nodig?

Formuleer dan duidelijk waar ondersteuning bij nodig is en welke producten het betreft.
Zo kunnen we het snelst en meest effectief ondersteunen.

Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 12.30
en van 13.00 tot 17.00.
Via email kunt u uw vragen eventueel aangevuld met foto’s sturen naar info@asabootelectro.nl

Bent u een particuliere booteigenaar en heeft u hulp nodig? vraag dan eerst de werf, installateur of watersportwinkel waar u uw producten heeft aangekocht of neem contact op met een ASA partner in uw buurt.

Nieuws

Wijzigingen in VHF-kanalen: Wat betekent dit voor u?

Vanaf 1 januari 2023 gaat het nieuwe VHF Data Exchange System (VDES) van start. Dit is een nieuw maritiem communicatiesysteem voor digitaal berichtenverkeer. Dit brengt enkele wijzigingen met zich mee. Voor de invoering van VDES worden een aantal marifoonkanalen, die nu voor analoge spraakcommunicatie worden gebruikt, gewijzigd. Vanaf 2023 zijn deze kanalen niet meer beschikbaar…

Shakespeare Marine lanceert nieuwe vinvormige VHF antenne: DORSAL

5912-Dorsal Shakespeare heeft een nieuwe compacte VHF-antenne genaamd 5912-Dorsal. De antenne is speciaal ontworpen voor effectiviteit op korte afstanden voor boten tot 15 meter. Het unieke vin design voorkomt dat er kans is dat de antenne kan blijven haken. De kunststof ABS-behuizing zorgt voor een langere levensduur, vooral in ruwe omgevingen. Compacte VHF Antenne Geschikt…